2013-04-29
23:26:44

Läger
Detta är från i torsdags då jag var i väg på armbrytningen, Det var en riktigt rolig träning och jag lärde mig massa nytt, som jag verklingen kommer att ha användning för. Lärde mig mer vars mitt lås är, hur jag ska stå för att kunna utnyttja hela kroppen. Så ikväll har jag varit till Storuman igen och jag nötte verkligen på dessa grejer så de börjar verkligen sitta mer och mer. Hur kul som helst, man känner direkt man blir starkare och har bättre drag. 
 
Förra veckan prövade jag för första gången på att köra benpress med 200 kg och detta gick alltså jätte bra, så nu har jag börjat inse att jag måste våga öka, så nu senaste passen har jag repat på 200 kg och sedan 75 kg i enbenspressar. Jätte skönt och man får gudomlig kontakt med rumpan. 
 
Nu är det så här att i mitten av maj har jag blivit tillkallad till ett träningsläger i Gävle, verkar jätte roligt så i morgon är sista anmälningen om man ska dyka upp. Jag hade helt glömtbort detta läger så det bli snabba beslut, men jag vill fara måste bara vänta tills i morgon och höra vad gubben säger.  
Skulle nog vara en riktigt bra grej för att kunna utvecklas i armbrytningen. 
 
 
I morgon är det valborg, vet inte alls hur planerna ser ut, det enda jag vet är att jag ska klippa mig 15,00 sen får väl kvällen bli hursom helst.
sakta men säkert håller fettet på att omvandlas till muskler!! :)
 
Nu ska jag sova och jag lovar verkligen att jag ska bli bättre på skrivas för jag tycker verkligen det är riktigt roligt. Så jag hoppas ni inte redan lessnat på mig. Pusss
 

2013-04-23
19:03:58

Hej igen!
Alltså jag säger nu ursäkta mig för att jag inte skrivit, men har jobbat,tränat ätit och sovit. Har inte hunnit mer, jobbat på iss fram till 10 i 2 och sedan ofta forsatt på maskrosen från 4 till 9, halv 10.  Sedan ätit och lagt mig direkt för att kunna orka med nästa dag. Sitter nu och funderar på om jag ska åka in till stan igen för att träna ryssträning med kusin. Men ska smälta maten och känna hur det känns efter dagens ryggpass. 
 
 
Idag då jag gick in på gymmet hade jag bara i tankarna att jag ville träna marklyft för det håller på ha varit 3 veckor sedan sist och då gick det väldigt dåligt. Jag värmde upp med latsdrag och sedan några lätta set marklyft. Simon satte först på så det var 80 kg, men min lillahjärna fattade inte de så jag var stensäker på att det var 60 kg, så jag gick in för att köra 8 reps som jag brukar (brukar ofta bara bli 4 rep på 80) Så jag gjorde mina 8 rep och Simon satte sedan på 30 kg till och ni tro min hjärna visste de? utan jag var på väg att gå in för att de va 90 kg på stången, tänkte att det är ska väl inte bli några problem, tog sedan på mig bältet och var på väg fram för att börja lyfta.Helt plötsligt mumlar jag nåt om att 90 kg ska väl inte vara några problem. Haha Simon säger då direkt att men det är ju 110. Jag vet inte om jag fattade de men jag högg i och lyfte, tro det eller ej men jag ställde mig upp med 110 kg i händerna!
 
Kanske var bäst att jag trodde det var något helt annat jag hade på stången, kanske var det som gjorde att det gick så lätt med allt. 
 
Med maten så började jag i går med att ligga på jätte lågt kolhydrat intag, pga av allt skit jag har ätit i helgen så vill jag gå hårt in med att rensa kroppen, så enda gången jag ätit kolhydrater är direkt efter jag tränat. Känner mig fortfarande pigg och stark. Imorgon tänker jag börja äta lite mer kolhydrater, alltså till  middag får det bli potatis och till lunchen fortsätter jag med broccoli och spenat med massa kött. 
 
 
Imorgon bli en sån dag då jag ska jobba på iss först sedan börja på maskrosen kl 16. Så blir ett benpass på 2 timmar där i mellan. 
 
Nu ska jag försöka göra en beställning antingen från gymgrossisten eller mmsports, jag vet inte än.
får bli blider från instagram då jag inte kopplat in telefonen till datorn.
 
Pusss
 
 
 
 
 
 

2013-04-12
17:05:00

Tappar fort lusten
Okej jag skäms lite, det är några dagar sedan jag uppdaterade och detta på grund av egentligen ingen annan anledningen än att jag har inte "orkat" skriva. Det har hänt en del som jag har planerat att skriva om men har helt enkelt tappat lusten då jag väl satt mig vid datorn. Har bara suttit vid datorn just då jag ska gå isäng och det enda jag då tänkter på är att jag vill sova. Inte så konstigt kanske, men ska försöka skärpa mig. 
 
Jag sitter just nu i Åskilje, väntar på att mina bröder ska komma hit. Jag tänker vara här i ikväll sedan åker jag hem igen och detta för att jag jobbar i morgon. Jag börjar halv 5 och ska då självklart träna innan, jag tror det får bli ett benpass då, men ska fundera en liten stund men blev så taggad till det. 
 
I måndags for jag till Storuman, tränade armbrytning, bröt tills jag fick så ont i muskelfästena så jag nästan inte kunde lyfta armarna. Stannade sedan i Storuman och sov över till tisdagmorgon. Var då med på ryssträningen och efter första övningen höll jag seriöst på att grina! 
 
Okej nu ska jag inte skriva mer ska uppdatera mer senare! 
 
Pusss

2013-04-05
19:41:00

Blod, svett men inga tårar
Jag har nu jobbat hela dagarna och hela kvällarn nu i två dagar ( kan bli så då man har olika jobb) men det har gått bra, men igår hann jag inte med någon träning :/ var helt slut så jag somnade direkt men det var nog väldigt behövligt. 
 
I onsdags hann jag ett ben pass 7 på morgonen fram till kl 9 sedan var det bara att gå direkt över till apoteket och börja städa. Benpasset var faktiskt riktigt kul och jag fick världens pump i benen. Benböj i all ära! Älskar benböj alltså, för sådan kontakt! Fortsatte sedan med frontböj och raka mark. Sedan flyttade jag mig framåt till smithmaskinen och körde flera set utfall. Avslutade med benpress och liggande lårcurl. 
 
Idag blev det rygg och biceps med Sebastian!  Många olika övningar, tungt och jobbigt, När jag var klar blödde jag lite näsblod, och i handen haha. 
 
Nu har jag nyss ätit och mår som gud och snart blir det lite armbrytning :D
 
Imorgon var det egentligen tänkt att det skulle vara tävling men den blev inställd, så jag hoppas den kommer att vara inom en snar framtid ändå!
 
Pusss
 

2013-04-01
22:14:32

Hur tar man emot beröm?
Nu har det gått några dagar sen jag skrev sist, detta pågrund av att det har varit påsk. Under denna påskhelg har jag hunnit tränat, ätit massa godis, jobbat och umgås med familjen. 
 
Jag åkte till Åskilje på torsdagsmorgonen efter jag slutat jobba, så var uppe hela dagen utan att sova. Det går bra så länge man gör någonting. Eftersom lillebror och mormor fyllde år blev det mycke goofika. 
Torsdagkvällen blev det armbrytning hemma i Åskilje med familjen. Vi är ändå några stycken! 
 
 
Fredag blev det ute dag med skotern, riktigt härligt och på kvällen drog jag i väg till Lycksele för jobb.
 
Då i lördags bestämde jag mig för att jag skulle döda mage, sedan bara köra det som jag absolut kände för. 
Så blev väldigt mycket mage med massa olika övningar sedan då bänkpress och marklyft. 
 
Lyfte 105 kg några gånger med vila emellan, lyckades filma så jag verligen ser hur jag lyfter. Jag böjer tyvärr ryggen lite för mycket i början men annars känns det bra och inte allt för tungt.  Måste öva mer på lyften innan jag törs gå högre. 
 
Mag träningen lyckades jag fullt ut med eftersom jag forfarande har träningsvärk där. 
 
Blev även armbrytning igår kväll också!
 
 
Idag blev det varannan biceps och varannan triceps. Höll på i ca 1 och ½ h och allt flöt på bra och fick rejält med pump. Idag fick jag även beröm för mina biceps, han tyckte det var riktigt imponerande av en tjej att ha så bra biceps, Det var riktigt roligt att höra, men hur tar man emot sådan beröm? Jag blir lite blyg och vet inte alls vad jag ska svara. Det är så lustigt för kritik tar man in alldels för mycket av medans beröm är svårt att banka in i huvudet.
 
 
 
Nu sova för att orka upp och jobba i morgon bitti! 
 
 
Pusss