2013-06-26
23:22:28

Benbenbenben
Idag så vaknade jag ganska tidigt, trots att jag inte sovit något under natten men inte orkade jag göra något för de utan låg kvar i sängen och såg på arrow, en grym serie. 
 
Vid 12 tog jag mig ut på en pw och lyssnade då på aldrigvilas pod som alltid är lika roande. så vid två åt jag mitt första mål bestående av kyckling,avokado,broccoli å lite annat. Sen latade jag och Jonas oss i soffan med några avsnitt supernatural. 
 
Vid 17 drack jag en smoothie och fortsatte lata i soffan, Men vid 7 blev det en celsius och in till stan för ett benpass med jonathan,sebastian och pappa. vi delade på oss så jag och Jonathan körde tillsammans medans Sebastian körde med pappa. 
 
Benböj
stång som uppvärming
12 rep 50 kg
10 rep 70 kg
8 rep 80 kg
4 rep 90 kg
4 rep 100 kg
4 rep 110 kg
4 rep 110 kg
12 rep 60 kg
10 rep 60 kg
 
Sedan blev det benpress, liggande lårcurl och benspark. 
 
 
Då jag komme hem blev det mitt sista mål på lax och lite annat gott :)
I morgon drar jag hem så ska pappa få behandla mig sen vidare till Storuman.
Nu läggdags Pusss
 
 
 

2013-06-25
23:28:33

Trainlikeagirl
I söndags så steg jag upp kl 7 for in till stan och körde sprinter med Sebastian. Jag var inte alls rapp, var segare än jag vet inte vad. Men Sebastian däremot va förjäkla bra, tror de berodde på att han tog pwo ;) haha
 
När vi var klara där så drog jag på gymmet och körde axlar. Gick riktigt bra och kul när man hunnit träna redan på morgonen.  Komme hem drack en proteindrink och åt mackor och lite godsaker sånt man få äta på en ätardag :D. Vilade i ca 1 timme innan det blev lite över en timmes pw. Hade hunnit så mycket och klockan var bara just efter 12,  riktigt skönt.
 
Till middag blev det en pizza, men jag tycker inte alls att det var så gott som jag minns faktiskt. 
 
Efter middagen blev det visst ett träningspass till med Sebastin, blev då bröst och triceps. Men fruktansvärt vad slö jag var. ville nästan börja gråta haha.  
 
Igår började jag alltså med dieten som Emelie på trainlikeagirlbörjat med, Nu blire att gå in i ketogen fas och det innebär alltså massa fett och praktiskt taget nolla kollisarna. Läs mer på hennes blogg trainlikeagirl.se 
Det ska bli spännande och se hur mkt man kan ta bort, jag har visserligen blivit hyffsat tight på rygg,armar,bröst och lite ben men på magen sitter det som sten. Så ska bli väldigt spännande, blir alltså ingen ätardag på en månad, jag hoppas det ska gå bra. 
 
Igår tränade jag rygg med mycket fokus på lats. Idag har jag tränat bröst och triceps igen. Jag vet jag sa jag skulle träna det mindre men då måste jag nog sluta träna med Sebastian haha.
 
 
 
 Nä nu sova, godnatt pusss

2013-06-23
13:37:35

Midsommar!
Ja det var ju Midsommar fredags, som jag och mina syskon firade ute i Östervik, det är utanför Storuman. Vi grillade,spelade kubb och lite sådant. 
 
I torsdags drog  jag till Storuman, hade under dagen kört vader/mage som gick riktigt bra, och under kvällen var det armbrytning som då gick sådär, bröt väldigt lite, kände mig lite låg på energi. Men övade iallafall starter med lillebror. 
 
Sovde då i Storuman och under fredag dag så var jag på gymmet med mina bröder. Jag och Jonathan körde då axlar/triceps. Fick ett jäkla pump i både axlar och tricpes.
 
Igår blev rygg och biceps. 
 
Mark
Uppvärmning med stång 12 rep
12 rep 40 kg
12rep 60 kg
12 rep 70 kg
8 rep 80 kg
4 rep 90 kg
3 rep 100 kg
1 rep 110 kg ca 1 minutsvila mellan de två sista. Alla andra blev det 3 - 5 mins vila.
1 rep 110 kg
 
Sedan fortsatte passet med latsdrag,rodd och lite annat smått och gott för ryggen. Under de sista 20 minutrarna pumpade jag biceps. Måste verkligen börja lägga biceps på en egen dag för man har så lite energi kvar till dem efter ett ryggpasset. 
 
Detta inlägg började jag på igår men blev lite distraherad och därför kommer det idag istället. 
 
 
 
 
Nu äta ännu mer, har ätardag idag!!! :D
pussss
 

2013-06-19
22:42:14

Ett litet kvällsinlägg
Benonsdag, ja det kallas benonsdag för att man ska plåga ben tills man inte kan gå!
 
Jag och Sebastian kom på gymmet runt halv 7, hyffsat mycket folk men vi lyckas iallafall få tag i squat racken. Han börjar självklart med någon konstig övning som man inte förstår sig på, men vad gör det han var nöjd haha. Själv så börjar jag med benböj.
 
Benböj 
12 rep med stång
12 rep 60 kg
12 rep 70 kg
12 rep 80 kg
10 rep 90 kg
6 rep 100 kg
2 rep 110 kg
 
Där har vi alltså ett pb, men när jag hade kört 2 reps på 110 så blev jag feg och la tillbaka stången, jag vet att jag hade klarat minst en gång till så jag kände mig lite besviken på mig själv. Siba ställer sig och halvskriker åt mig, det där va awsome är du inte glad? du gjorde ju för tusan ett pb. Jo svarar jag lite tyst. Du ska ju hoppa av gläde tycker han. Men som sagt kände mig besviken då jag vet att jag hade kunnat köra mer. Aja gör om gör rätt nästa benonsdag.
 
Passet forsätter iallafall och när vi körde benpress kände både jag och Siba att våra hjärtan ville lämna bröstkorgen, det var en äcklig känsla men vi vet att vi tog i. Siba förklade även mitt face då jag körde benpress med 200 kg haha tur man inte ser sig själv men tydligen såg det ut som mina ögon skulle ploppa ut ur skallen. 
 
Under tiden jag körde benspark och sittande lårcurl tänkte jag på Dana linn bailey bara för att hon är en av världens coolaste brudar, jag tänkte på hur hårt jag vet hon kör så jag gav mig inte jag matade och matade tills att jag riktigt föll ut maskinerna. Hon har några videos där hon plågar skiten ur sig och det mina vänner  är så inspirerande. 
 
'
Höll på i över 2 timmar. Nu ska jag sova upp ut och gå pw på morgonen sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
 
Pusss

2013-06-18
10:14:46

Släpper
Jag har så klart gymmat varje dag men dagarna blir så konstiga och jag hinner nästan inte sitta vid datorn något så därför blir det så få inlägg från min sida. Men idag är jag ledig, steg upp tidigt och drog på gymmet för ett bröstpass. 
 
Bänk
12 rep 40 kg
8 rep  50 kg
4 rep  55 kg
1 rep  60 kg
1 rep  60 kg
 
Lutande
12 rep 30 kg
10 rep 40 kg 
8 rep 40 kg * 2 
 
Sedan lite olika övningar i cabelcrossen.  Det gick hyffsat bra då jag inte har kört så tungt på bröst nu senaste tiden för jag vill inte belasta framsida för mycket då det gör att min högra axel faller framåt. Men jag har tränat väldigt mycket rygg, baksida axel för att det ska börja släppa och det har börjat ge resultat. Så har försökt begränsa mig med bara ett bröstpass i veckan. Har alltid varit en favorit så har lyckats träna bröst flera gånger i veckan förut. 
 
Förra veckan på benpasset lyckades jag även göra ett pb, 2 rep på 105 kg.
 
I helgen har jag varit i Åskilje med familjen, Andreas fyllde år i lördag och jag har min ätardag på lördagar så jag åt som jag aldrig ätit förr. När jag steg upp på söndagen och ställde mig på vågen vägde jag 65.6 kg och i vanliga fall ligger jag på 61 - 62 kg, samlade verkligen på mig mycket vätska. 
 
Känner även att fettet verkligen börjar släppa mer och mer, ätardagar gör nog susen för förbränningen. 
 
Nu vet ni iallfall att jag lever.
 
 
Pussss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-06-04
23:12:03

Fullt upp!
Nu är det så att jag har haft så mycket att göra det senaste dagarna så har inte hunnit blogga över huvudtaget.
 
Men i Torsdags va jag på armbrytningen mest för att känna hur det käntes, men det slet och gjorde ont i axeln, men pappa fixade det mesta under kvällen så det började sakta släppa. Blev även så att den 20 juli ska ca 15 pers eller fler åka till Finland för att göra supermatcher i armbrytning så det ska bli riktigt kul att åka dit. Det är även Wildarm i slutet av denna månad så att man hinner få in lite mer tävlingsvana. 
 
Under helgen har jag varit i Umeå så  under fredagen steg jag upp tidigt, gick 1 timmes pw sedan drog vi in till stan och medans Jonas lastade och höll på med lastbilen så for jag på gymmet. De blev då att förisktigt bloda igenom axlarna. Det var riktigt skönt och behövligt.  Sedan åkte jag lastbil med Jonas till Umeå. När Evelina hämtade mig så hämtade vi Stina och gick en vända på stan. Hann självklar köpa lite grejer. 
 
På kvällern blev de mys på Olles, sedan drog vi hem till Eve och satt på hennes balkong resten av kvällen. Underbar kväll med fina vänner.
 
Efter väldigt lite sömn så hade jag tänkt gå en pw men mina hjärna påstod att jag behövde lite mera sömn så jag lydde den och la mig och sova som alla andra.  När alla hade vaknat till liv så blev det stan igen, ja tro det eller ej men jag handlade ännu mer haha.   Sedan grillmiddag hos Eve med massa fina människor.  Nästan alla drack alkohol men jag nöjde mig med en celsius och utsågs till chaffis under kvällen. Hade en riktigt rolig helg med mina älskade vänner! :* 
Snodde några bilder av Carro då jag knappt tog några egna :)
Nöjda brudar med snygga tröjor :)
 
Körde öven ett ryggpass då jag komme hem på söndagen i mina nya shorts jag köpt.
 
Igår blev de 50 mins pw, blev nämligen utringd på jobb efter halv så var bara att skynda sig hem och fara på jobbet. Jobbade fram till kl 4, plockade sedan upp Simon för att dra vidare till Storuman för armbrytarträning.
 
Idag blev det över en timmes pw, väldigt lätt hänt då man har bra podcasts att lyssna på. Sedan in till stan för bröst och triceps. Gick riktigt bra,sjuk pump fick jag nästan direkt. 
 
Sen hem, lagade älgfärsburgare, gud se gött det var! Vilade ner maten i ca 2 timmar och drog sedan in till stan igen för mera träning.
 
Nu ska jag sova! Pusss