2013-03-27
19:20:18

Måste tänka till
Igår så gick dagen ganska fort, jag slutade jobba kl 7 på morgonen så då for ja på gymmet. Det blev då rygg och biceps, ryggen gick inte så bra gjorde mest ont och jag kände mig less, blev därför mest fokus på biceps. 
När jag kom hem starade jag tvättmaskinen och la mig sedan och sov. Jag låg fram till  kl 14, gick sedan ner i källarn och det hade då blivit översvämning så det var bara att svabba golvet. 
 
Fick mina kläder från mandel igår, två par jeans, två tröjor och två linnen rikare och heel nöjd jeansen var hur sköna och snygga som helst! 
 
 
Idag sovde jag fram till 11, kollade då datorn lite och sedan blev det en timmes pw, innan gym.
 
Idag blev det ben, jag tog det lugnt, började med benböj, forsatte sedan men frontböj. Frontböj är svårt, haha nä men seriöst måste ta tag i att köra fronböj. fortsatte sedan med raka mark, liggande lårcurl, sittande lårcurl, benspark, sittande vadpress och avslutade med benpress. Mina ben var verkligen tok slut efter detta.
 
Smarta Vicky parkerade sedan nere i domusgargaget för att handla, vet ni vad? Det är inte lätt att gå i trappor just efter man kört ben!!
 
Nä nu ska jag vila en stund innan jag ska iväg och jobba.
 
Pusss
 

2013-03-25
18:53:59

Kul att hjälpa
Måste öva på något typ av ware face.
 
Dagens pass var axlar, mage och traps.
 
Höll på i nästan 2 h, det tog tid för att jag vilade hyffsat länge mellan varje set och detta för att jag vill inte att det ska bli så mycket kondition då jag nyss slutat vara förkyld. 
 
Nu när jag stod i duschen började mina tankar om hur tusan jag ska lägga upp den här veckan va gäller träningen.  Tror nästan det får bli ett lätt ryggpass i morgon, alltså med lätt tänker jag inga marklyft och inte tyngsta vikterna jag kan, åsså då kanske köra marklyft på fredag istället. På onsdag får det bli ben och torsdag armbrytning. Detta borde funka tror jag.  Aja jag får helt enkelt se vad som känns bäst då jag kommer in på gymmet i morgon bitti. 
 
Det är riktigt roligt att få hjälpa till med någon man kan, man vill inte vara den där jobbiga personen som säger till att någon gör fel, men bara om nån frågar om hjälp eller att man får ge ett litet tips. Jag är ju ingen expert men lite kan jag.  Det bästa är uppskattningen man får då man har fått någon att förstå eller att man har hjälpt den så  att det underlättar för den personen. 
 
Nu ska jag vila en liten stund innan jag ska iväg och jobba.
 
Pusss
 
 
 
 
 

2013-03-25
11:52:08

ÄNTLIGEN
Jag vakna upp allt känns bra, inte snorig och jävlig i näsan, ingen hosta, ingen halsont, såååå jäkla skönt då man har haft en förkylning i 2 veckor. 
 
Idag ska jag snart fara och gå med hunden i det fina vädret, sedan blir det att dra på gymmet för att köra axlar,mage. 
 
Ska sedan handla mat, ingen aning om vad jag vill äta, men något hittar jag väl på. Inatt ska jag iallafall jobba så det är därför jag har legat så länge idag. 
 
Nä nu ska jag göra nåt.
 
Pusss

2013-03-24
23:07:04

Ovanlig syn
Komme hem från Aspliden runt 6 tiden, jag kände mig jätte trött så jag satt mig i soffan en stund och spelade lite på telefonen, samtidigt som jag snapchatade med lillebror. Han var på gymmet och då blev jag helt plötsligt väldigt taggad att dra dit jag me, så drack då i mig en celsius för att kroppen ska bli inställd på att det är gymmet som gäller nu och inget annat. 
 
Så jag kom på gymmet, några personer var där men inte så många att man behövde trängas. Jag började med bänkpress, som gick hyffsat bra, men höll mig på 50 kg och repade där eftersom jag var själv tordes jag inte riktigt öka vikten. 
 
När jag var klar med bänken forsatte jag med dips, körde först 2 *8 med bara kroppsvikt och hängde sedan på 10 kg och körde 2 * 4. sedan forsatte passet med några fler bröst övningar och tillslut några triceps övningar som gav rejält med pump. Så kul då armarna känns dubbelt så stor och t - shirten sitter tajt runt armarna. 
 
Under passets gång komme det in ett par,  tjejen gick på vikterna och körde tungt, medans killen for in i löprummet och ställde sig på löpbandet. Det jag vill påpeka med detta är att oftast är det tvärtom, killarna ger sig på vikterna medans tjejerna går till löpbandet. Just därför tyckte jag detta var lite fränt. You go girl!!
 
I fredags slängde jag iväg en beställning på lite kläder och idag måste jag slänga iväg en ny beställning på nödvändiga saker som magnesium och allt sådant som håller på att vara slut.
 
 
Pusss

2013-03-23
09:58:52

Tredje gången
Nu är det tredje gången jag försöker skriva ett inlägg, så nu hoppas jag de har tänkt funka. 
 
Iallafall så i onsdags tränade jag rygg med Ida, jag komme till gymmet en halvtimme före henne så jag värmde upp med chins i maskin och sedan med några set marklyft. När Ida kom kom så blev det breda latsdrag, smala latsdrag, rodd, enarmsrodd och några viktade chins. Fortsatte sedan med biceps och vi hoppade mellan olika övningar bara för att pröva och blodade ordentligt igenom dem. 
 
Torsdags började jag dagen med att jobba på Iss fram till lunch, sedan efter lunchen jobbade jag på maskrosen. När jag slutade kvart över 4 så svängde jag förbi hemma, hämtade en celsuis för att orka med kvällen och fortsatte till Storuman för ett pass armbrytning. 
 
Riktigt rolig kväll på armbrytningen då vi bara var några stycken för att de flesta var på vinterfjälltur. Jag kände mig otroligt stark vid bordet och tekniken satt som ett smäck. Tänk om jag kunde få till så jag har samma underbara känsla då jag ska tävla. 
 
Jag komme hem runt halv 11, hade då en fin ny telefon på laddning som jag inte tordes röra, jag tänkte att i morgon då ska jag ta de lugnt, pröva använda nya telefonen, beställa kläder och beställa nödvändiga grejer. 
 
5 i 7 ringde iss och frågade om jag kunde jobba, så de va min lugna dag de. Jobbade fram till 2, handlade sedan och åkte sedan hem för att börja göra i ordning allt för färd till Aspliden. Idag ska vi fara ut med skotern, sedan ikväll blir det badhus och greja på. 
 
Telefonen jag har är en xperia acro s tro ja den heter, Jonas fick i den då hans abonemang byttes så jag ska pröva ha den och se om den funkar bra, men egentligen är vad som helst bättre än min förra. Så nu ska vi väl se till att kunna få bilder med bättre kvalite. 
 
 
 
 

2013-03-21
23:30:59

Vill inte riktigt
Jag tänkte jag skulle skriva ett inlägg om gårdagens träning men min hund ville inte de, sen när hunden gav sig då tyckte datorn att nä nu vill jag inte mer så allt stängde av sig och det började hända massa saker men nu en halvtimme senare började allt funka igen, men nu tänkte jag sova så jag få berätta lite i morgon istället. 
 
'
Pusss

2013-03-19
22:37:29

Haha sa jag lugnt?
Ja hursomhelst blev det axlar, mage och traps idag, gudomligt skönt pass då det inte gjorde ont någonstans utan det var bara att mata på, körde på hyffsat höga vikter och gjorde 8or, det gick hur bra som helst. Axlarna brukar jag ha ganska svårt att köra tygre på då det har gjort ganska ont i axlar/nacke. 
 
Kan säga att det blev inte så lugnt tempo som jag hade planerat och förkylningen gjorde sig inte påminnd, efteråt blev jag lite snuvig och dylikt men det var inte alls så farligt. Men det var riktigt skönt att vara tillbaka! 
 
Imorgon blir det rygg/biceps med Ida skulle jag tro, ska bli skönt, får se vad vi hittar på. 
 
Jobbet ikväll gick iallafall bra, det är ganska lugnt så man behöver inte stressa i onödan.  Så nu har jag just ätit i mig min middag och ska strax sova för att ta mig upp tidigt imorgon så jag hinner på gymmet innan jag ska jobba några timmar.
 
God nattt
 
Pusss

2013-03-19
09:30:00

Sjuk
Har inte orkat skriva  något under helgen då jag bara har legat sjuk exakt hela helgen. Igår kände jag mig också riktigt kraslig, så det blev ingen armbrytning igår som jag gärna ville fara på. Få fara dit på torsdag istället. 
 
Idag tänker jag alldeles snart fara ut och gå, sen laga lunch och när Jonas kommer hem med bilen tänker jag faktiskt fara in och köra ett gympass, idag ska det få bli axlar mage och det kommer bli i lugnt tempo eftersom jag inte är 100 % tillbaka än. 
 
Sen börjar jag jobba kvart över 4 så spenderar kvällen på maskrosen. 
 
Ägnade lite tid till lillgubben.
 
Pusss

2013-03-14
21:37:00

Snabbt inlägg
Har varit riktigt dålig idag, haft grymt ont i halsen, knappt kunnat prata och känt mig febrig i kroppen. Så min dag har bestått av att ligga i sängen och tyckte lite synd om mig själv,

Man måste få ha såna dagar ibland, men i morgon ska jag jobba mellan 12 - 20.30 så jag hoppas jag känner mig betydlig bättre i morgon så jag iallafall orkar gå ut och gå med Freddy innan jobbet.

Ryggpasset igår tog då på fruktansvärt bra då jag har en grym träningsvärk i ryggen!


Nä nu sova så man orkar upp i morgon.

Pusss
SM 06

2013-03-13
18:56:42

Glädje!
Fööörstår ni glädjeruset man får då man just tagit ett nytt pb? det är såå jäkla kul! 105 kg i marken och några repetioner på 90 kg. Allt detta med neutralt grepp. Nästa gång ska jag försöka filma eller fota. Alltså det är en 10 kgs förbättring från förra gången!!  Övrigt var det ett jäkligt bra rygg och biceps pass. Blodade verkligen igenom biceps, vilken smärta alltså då det bränner så fruktansvärt i armarna och man bara  fortsätter köra ännu hårdare!
 
Gjorde en liten annorlunda typ av paj till middag i dag, blandade kvarg med havregryn, kokosfett och lite stevia (för att få bort lite syrlighet från kvargen bara) till en pajdeg, stoppade in i ugnen medans jag skar upp kyckligen i tärningar, stekte och kryddade. Tog sedan ut pajbotten la över kyckligen och toppade med riven ost och nötter sedan in i ugnen igen tills osten smält. 
 
Blev faktiskt riktigt gott och mättande, nästa gång blir det med tacofärs istället, det tror jag blir riktigt bra!
 
 
Storuman armsport!
 
Pusss
 

2013-03-13
12:57:27

Beroende
Igår hände inget speciellt förutom att jag jobbade 7 - 16 och ville därför inte gymma något då mina armar fortfarande värkte sedan tävlingen.  I måndags och då skrek mina armara av smärta men jag plågade ändå igenom ett halv bra bröst pass, körde inte på allt för tunga vikter med högt repsantal, det var ändå hyffsat skönt måste jag säga. Men ville nästan grina mellan varje set, men ibland ska man plågas. Iallafall så hade jag tänkt dra på gymmet lite senare för att köra marklyft med mitt bälte. Se hur bra det går, har nu ätit lite lunch så här efter pwn så det borde gå awsome. Jag hoppas på kunna nå 100 sträcket idag, men för helt enkelt se hur kroppen reagerar då jag börjar träna. Haft lite ont i halsen, sen helgen då man skrek som en dåre så rösten har inte riktigt blivit bra än men är på bättringsvägar. 
 
Snyggaste lillebror, laddad för SM!
Storebror är också väldigt laddad för sin första tävling!
 
Alltså förstå ändå vad besvärligt det är att övervinna ett beroende, jag har gjort ganska bra i från mig men faller tillbaka till mitt beroende lite då och då. Det är jobbigt men måste hela tiden motarbeta det. Haha nu undrar ni säkert vad jag snackar om för beroende. 
 
Då ska jag tala om för er att jag är väldigt svag för serier, jag kan ligga och se serier 24/7, spelar ingen roll om jag har sett serien förut utan har jag väl börjat kan jag nästan inte sluta. Jag kan umgås med kompisar/familj och kan då tänka på hur skönt det hellre skulle vara att ligga hemma och se serier för mig själv.  Så är det nästan varje gång jag börjat på en serie. Så när jag gick upp som mest i vikt då bestod alltså mitt liv av att se serier hela tiden. äta sliskig mat och se serier. 
 
Nu försöker jag hålla de till att bara se några avsnitt per dag, brukar ofta bli att jag ser då jag ska gå isäng. 
Så jag har inte slutat att se utan ser varje dag, men jag ligger inte och sträck ser 24/7 men skulle lätt kunna göra det.
 
Nä nu tagga träning.
 
Pusss
 

2013-03-11
16:51:23

I will not give up
Jag började träna då jag gick i 7 an, alltså då jag var 13 år. Det var redan då armbrytning som gällde, det var bland det bästa jag visste. Mycket som gjorde att jag tyckte så bra om det var personerna jag hade omkring mig, alla armbrytare alltså. Helt underbara människor med en skön sammanhållning. Jag fortsatte med armbrytning tills jag var 15 år men sen hände något, jag tappade allt intresse för all träning. Sedan började jag skola i Lycksele och då rörde jag inte på mig i onödan.  När jag började i Lycksele vägde jag 55 klio och var ganska liten. Jag vet att jag blev orolig i början då vågen började gå uppåt men sedan förträngde jag allt och det skenade iväg. ett tag vägde jag 68 kilo och mådde riktigt dåligt med mig själv. Så efter det så började jag ta tag i det, började äta lite bättre och gick en massa pws. Skaffade även gymkort på badhuset en det var riktigt tråkigt där upptäckte jag efter ett tag. Så jag slutade alltså träna igen. 
 
Men jag gick inte upp lika mycket i vikt men jag mådde fortfarande dåligt. Det är inte så att jag har tänkt mycket på att jag varit lite större, utan det är när jag har sett bilder, Speciellet efter bilderna från när jag var i Kanada, mina smala kusiner och sedan jag. 
 
Förra våren alltså 2012 började min lillebror och min kusin peppa mig mer och mer till att träna, så jag började lite smått på gym, mest då kusin var med och visade vad som skulle göras. Men höll mig forfarande mest bara till pws.
 
Under sommaren jobbade kusin i Lycksele så hade då mer möjlighet att träna med honom då, men blev inte lika mycket som jag hoppats. Men sedan under hösten då jag fick reda på att SM i armbrytning skulle hållas i Lycksele, ja då började jag träna ordentligt och jag tordes fara själv, även om det var mycket folk, bara där hade jag klarat så mycket.  Självkänslan ökade ordentligt. Så jag kan säga att jag har tränat rent seriöst i ca 6 månader och då har det inte varit så många dagar utan gym. 
 
 
Nu brinner jag för att träna, köra grisigt tungt och bara njuta av träningsvärken. Det är så sjukt roligt då man ser förbättringar hela tiden. Men man måste ta mycket bilder för att kunna jämföra hela tiden.
 
 
Pusss
 
 

2013-03-11
01:40:58

Instagram
Jag måste skaffa en ny telefon snarast möjligt för min håller verkligen på att ge upp! Jag kan inte ladda upp bilder på instagram för då stänger telefonen av sig, det är inte mycket som funkar längre på telefonen men vad kan man begära? Den är snart 2 år och har faktiskt funkat nästan problemfritt. Jag ska ju även nu få igen pengar nu sen jag förlorade alla min grejer i Luleå så jag tror faktiskt det ska få gå till en ny telefon med bättre kamera. Fundera faktiskt på en samsung galaxy s3 tycker dom verka jätte bra.

Idag har kroppen käntes mör och trött men jag var faktiskt ändå på gymmet och prövade lite ben, fick faktiskt mitt gymbälte idag. Men jag hann tyvärr aldrig pröva det för det var upptaget hela tiden så jag hoppas att armarna är i ordning snart så jag går köra marklyft som en gud!

2013-03-10
11:33:20

SM
Ja nu är det så att SM har hållit på så jag har helt enkelt inte hunnit skriva nåt. Men det var alltså min första tävling på väldigt länge och jag kände mig väldigt stark, men ingen teknik alls. Jag är stolt över min insats i senior. Fick massa beröm efteråt och det gjorde inte saken sämre. Så nu är det bara att fara på alla tävlingar som finns runt i kring för att bli bordsvan. Så nästa tävling är om en månad.
 
Men jag längtar till nästa SM och då hoppas jag på en låååång bussresa nånstans och allt de där för att de blir bättre, då slipper man tänka på allt annat då är man bara för en sak och det är för att tävla.

2013-03-08
00:33:47

Invägning
Det var lång kö till invägningen, men inte så konstigt då alla vill väga in för att kunna få äta. När man står i kön till invägningen det är nog enda gången man kan fråga vem som helst om vad de väger. Alla är lite smått nervös för hur det ska gå, vad vågen ska visa, ska man behöva gå och basta eller klarar man sig?

En lättnad kommer över alla i kön när det är folk som kommer ut ur rummet och säger, den där vågen var väldigt snäll.

Jag känner hur jobbigt det börjar kännas när man kommer närmare dörren men jag intalar mig själv hela tiden att det kommer att gå bra.
Kommer in i rummet och det är kusin som står och håller i invägningen, jag tar av mig jackan och skorna, sedan börjar jag ska ta av mig byxorna (hade jeans på mig) då säger kusin, kom och pröva ställ dig, du behöver nog inte ta av dig byxorna. jag ställde mig på vågen och den visade 59,98. Guuuud vilken lättnad.

Så ikväll har jag med mina bröder( Siba räknas in där) ätit tacos, godis, glass, kakor m.m. Så nu innan säng gång ställde vi oss på vågen för att se hur vikten ligger. Jag har gått upp till 63,3 kg haha.


nu sova.

Pusss

2013-03-07
14:00:53

Fantastiskt
Sov till ca halv 9 idag, riktigt skönt faktiskt, ställde mig på vågen och den visade 60,5 som jag har väntat på att det ska stå 60 alltså, Överlycklig tjej! Jag drack aminosyror med smak av vattenmelon, tillsammans med omega 3, magnesium och d-vitamin. La mig i sängen igen och avnjöt ett supernatural avsnitt innan det var dags för en svettig pw. Idag blev det 10 km på 1 h 30 min. Gick hyffsat bra men hunden är väldigt jobbig att ha med sig då man vill hålla farten. 
 
Har nu städat här hemma, innan jag ska dra iväg till Lycksele för ett repotage om i morgon, så dom ville ha med någon tjej så jag blev då ringd. 
 
Ställde mig på vågen igen bara för att se om jag fått bort något gram av pwn och ja det hade lossnat hela 4 gram alltså med linne och trosor på mig. Så ja det blir att simma och basta en liten stund bara för att vara helt säker på att jag får bort den sista vätskan men det ska väl gå hur fint som helst tycker jag. 
 
Efter invägningen så blir det tacos, och jag har packat ner godiset i väskan så jag inte glömmer det hemma. 
 
Måste säga att jag är överlycklig och lättad, jag har ätit väldigt mycket denna vecka samtidigt som jag har lyckats förlora nästan 4 kg. visst det är bara vätska men att det lossnade är helt underbart! Kyckling,broccoli och pws is the shit! 
 
Pusss
 

2013-03-06
21:25:19

Konstig känsla
Imorgon har dett gått en vecka sedan jag pausade träningen innan SM, det är en väldigt konstig känsla att vara utan träningen men har då istället alltså gått ca 12 km varje dag i en vecka. Mina ben är trötta, jag känner hur dom bränner i uppförsbackarna men då är det bara att lägga i nästa växel och fortsätta. 
 
Beställde ett gymbälte i söndags så jag väntar helt förbryllat på detta paket, eftersom jag har försökt beställa ett så många gånger och det har alltid varit slut. Men nu jäklar ska de komma. Jag känner verkligen taggen till gymmet på måndag igen. 
 
Som sagt imorgon gäller det, invägningen alltså, men vikten såg bra ut i morse så imorgon kommer den vara perfekt. Fattar ni att jag har godis i skafferiet som bara väntar på att få ätas upp, det ska bli så gott i morgon kväll efter invägningen.  
 
Sedan på fredag smäller för då är det tävling i vänster arm och på lördag är det höger. Ni som känner mig ni veta att min vänstra arm mycket bättre än den högra men inte ska vi ge upp hoppet om högern för det! 
 
Ligga på kolhydrat underskott är en tuff grej och man kan bli vääldigt trött och behöver all sömn man kan få.  Jag har alltid haft svårt att somna på kvällarna men denna vecka har jag somnat runt halv 10 varje kväll och det är helt och otroligt för mig.  Spelar ingen roll hur tung dagarna har varit, alltid då jag lagt mig i sängen så har jag blivit piggare än piggast.  Men nu har jag slocknat nästan på en gång.
 
Aja nu ska jag lägga mig och se dator och sova, jag vet det är tidigt men det behövs, jag lovar. 
 
Pusss

2013-03-05
16:50:00

Iss
Har nu börjat som vikarie på Iss städ så igår,idag och i morgon ha jag varit/ska vara där från 7 till 14. Det går väldigt bra och man springer runt överallt och sitter aldrig still så tiden går väldigt fort, de är bra!
 
Idag efter jag jobbat så tog jag mig till simhallen simmade 40 längder, alltså 1 km, solade en kvart och sen avslutade med bastu och deet var riktigt skönt och välbehövligt måste jag säga. Så nu ligger jag och väntar att Anna ska komma förbi och väntar även på att kycklingen ska dra åt sig marinad så ska jag äta goda kycklingspett sen! :)
 
Vikten börjar se bra ut nu, vätskan börjar rinna av och de känns underbart och lättande, så idag vägde jag 61,8 sååå jag hoppas de fortsätter åt rätt håll. Har gått en massa pws sen i torsdags gått ca 12 km nästan varje dag. Hade tänkt ta mig upp i morse för en 3 kms pw innan jobbet som jag gjorde igår, men jag var mycket mer svår startad imorse. Så jag ska gå en ordentlig sväng ikväll, kanske blir att ta på sig pannlampan och gå in till Lycksele så Jonas får hämta upp mig. Ja vi får helt enkelt se, måste då försöka ta mig ut i morgon bitti innan jobbet iallafall, 
 
 pusss
 

2013-03-02
11:24:20

Åskilje
Är nu i Åskilje, komme hit igår, fick då reda på att det är inte bara jag som måste ner ca 3 kg innan SM utan Sebastian hade samma problem. I går så blev det kycklingburgare och massa sallad (alltså broccoli,spenat och grejer) till middag, åt 3 st för fick inte äta fler pga av att det bara fanns 4. Jaa jag äter väldigt mycket, men jag behöver de, 
 
Iallafall så forsatte kvällen med favoritprogrammet gladiatorerna med familjen, det är alltid lika härligt att vara hemma. Efter det så blev det en pw på 6 km för jag, Sebastian, Andreas och  Peter. Andreas ställde sig på vägen sa att han vägde 103 innan pwn och lite senare på kvällen var han tvungen att ställa sig på vågen igen och vägde då 100. Hur är detta möjligt? Så han sa att han inte behöver gå nå mer iallafall haha. Sååå det ska inte vare en omöjlighet för en själv alltså! ;)
Bilden är snart två 

2013-03-01
10:03:00

End of days
The greatest form of control is when you think you're free when you're being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is being in a prison cell and you can see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison cell but you can't see the bars but you think you're free.

What the human race is suffering from is mass hypnosis. We are being hypnotised by people like this: newsreaders, politicians, teachers, lecturers. We are in a country and in a world that is being run by unbelievably sick people. The chasm between what we're told is going on and what is really going on is absolutely enormous.
 
End of days - Vinnie paz, Block McCloud
 
Älskar denna låt, startar ofta mina träningar med denna låt!
 
Steg upp just efter sju idag, startade min dag som vanligt med aminosyror framför datorn för att tagg till. Just vid 8 tog jag mig ut på en pw i detta underbara väder. Igår då jag gick var det typ + 7, vägarna var framme och det regnade. Idag -4 och snöstorm. Iallafall så blev det ca 7 km idag, såå nu sitter jag här igen dricker en smoothie och väntar på att mamma ska ringa. 
 
Nää nu ska jag ta och göra mig i ordning för att dra in till stan och gå på marknaden en sväng.
Pusss