2013-02-28
22:01:07

Transform your body
Har nu skickat in före bilder till transform your body, en tävling alltså som håller på fram till slutet av Juni månad. jag och Ida bestämde oss för att ställa upp. så Nu vinner vi detta! :) 
 
Idag har jag iallafall tränat axlar och traps, hadde tänkt hinna mage också men de blev inte så, men då får jag ta den i morgon istället. Passet gick iallafall hyffsat bra, ända tills jag skulle göra sista axelpressen, vet inte vad som hände men började göra tokont i armbågen så nu är det bara vila, armar,bröst och rygg tills efter SM så man är på topp. När jag kom hem från passet drack jag en proteindrink med snabba kolhydrater och vilade en liten stund. Sedan bestämde jag mig för att he mig ut på en pw så gick till slutet av Betsele och hem igen, blev 8,2 km på 1 h 15 min så jag tycker jag gjorde det på en bra tid, synd Freddy inte riktigt orkade eller ville hänga på i högre fart påvägen tillbaka ;)
 
Till middag i dag blev det åter igen 400 gram kyckling och potatis för mig medans Jonas åt pölsa. Efter jag hade ätit upp min mat, höll på i ca en halvtimme, man ska ta de lugnt ;) så åkte vi iallafall in till Lycksele för att vi hade blivit bjudna till Emma och Anders på fika för de firar 10 år tsm idag. Emma hade gjort en jätte fin tårta, så ja jag smakade en liten bit för allt känns åt helvete ändå med vikten... Jag skulle ha fått prova basta typ en timme för mig själv för att se om det händer något. men men nu är det bara att kämpa på.. har EN HEL vecka på mig innan invägning. Haha jag känner mig inte alls posetiv ikväll. Nä nu ska jag ta och sova bort lite negativitet och ta nya tag i morgon.
pusss
 
 
 

2013-02-28
09:59:03

rutin
Jag startar min morgon som vanligt denna vecka, hämtar aminosyror och lägger mig sedan ner vid datorn, lyssnar på lite musik medans jag skummar igenom några bloggar. ligger sedan kvar en stund bara för att känna lugnet och för att jag kan. Om jag inte blir utringd på något jobb så tänker jag inte stressa upp mig för jag har just nu inte så många måsten förutom att gå med hunden, och träna, eller måsten är det inte heller utan jag gör det för att jag vill. Nu är det så här att om en vecka, då är det invägning till SM och jag ska vara nere under 60 kg, jag har lite svårt med vikten, formen blir allt bättre och bättre men vikten,,,, den skiftar ofta mellan 61 - 64. Alltså ena dagen kan det vara 64 medans nästa 61. Så håll tummarna på att jag ska ta mig ner under 60 nu!
 
Jag funderar verkligen om jag ska vara med i Akos tävling (transform your body) sista dagen i dag man kan skicka in bild på sig själv, jag vet inte varför jag tvekar, kan underlätta hela dieten samt träningen sen, man har något som motiverar en till att köra stenhårt. Jag men man kan vinna priser för 15 000 kr. Så få se idag, kanske skickar in en bild i sista minuten. 
 
 
 
Pusss
 
 
 

2013-02-27
19:52:02

Idag alltså
Idag blev det ett tungt och slitsamt benpass som vanligt!
 
Förr hatade jag att träna ben, jag såg verkligen till att om det var något pass jag skulle missa så var det just ben. Jag vet, hur korkat är inte det alltså?
Men från att ha hatat att träna ben till att träna ben två pass i veckan och att jag till och med längtar till dessa pass för att jag vet hur mycket jag får slita och svettas på dessa pass.  Jag har verkligen underskattat mina ben, har skyllt på att jag varit svag i dem eller att jag helt enkelt bara inte orkat träna dem. "Åh hatar träna ben, de är så svaga" så vet jag att jag har låtit.Men de två senaste månaderna har jag MOSAT min ben. verkligen kört stenhårt, har lastat på 75 kg på ryggen då jag kör benböj och kört flera repetioner med det, har haft 150 kg i benpressen och kört flera repetioner. Jag har alltså överbevisat mig själv, jag är inte svag i benen utan man har bara varit för lat. 
 
 
 
 
Det är alltså ca två månader mellan dessa bilder, jag älskar denna förbättring och bättre ska det bli, men vad tycker ni? Ser det inte betydligt bättre ut efter dessa grisiga benpass??
 
 
Passet idag såg iallafall ut så här:
 
Benböj
Raka mark
Utfallsgång i smithmaskin
Benpress
Benspark
Liggande lårcurl
Vadpress
Avslutade med Tabata intervaller.
 
 
 
Till middag blev det ca 400 gram kyckling i hårda tacoskal med sallad och ca 100 gram broccoli.
Efter det har jag hunnit trycka i mig en proteinbar, som är så himla god. 
 
Så det var nog allt för mig ikväll. Pussss
 
 
 
 
 
 

2013-02-27
12:26:10

Motivation
Varje dag vill jag skriva hur jag känner mig och hur det går för mig men känner mig inte alls motiverad att skriva i min andra blogg för den har förfallit och tycker inte alls att den funkar längre, jag har helt enkelt haft den för länge och den är fylld av för mycket gamla minnen, och hemskt dåliga inlägg så därför vill jag försöka igen och se om detta kan hjälpa mig att skriva bättre.
 
Mitt närmaste mål är upp till bevis om en vecka, för då är det SM i armbrytning, det ska bli jätte roligt att få pröva hur jag ligger till, och hur jag än presterar så har detta SM gjort så att jag har gått in allt jag har för träning det senaste halvåret, inte många dagar jag varit utan träning, och jag har hela tiden förbättrats, både form,styrka och självkänsla. Mitt liv, har alltså förändrats väldigt mycket över det senaste året. Började träna lite smått i april förra året men var då nästan rädd för att gå till gymmet. Nu älskar jag att gå till gymmet. berättar mer senare för nu ska jag iväg och träna ett benpass.
Puss

2013-02-27
12:11:03

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.